31 Aralık 2013 Salı

Bu bir siyasi skandal, bu bir siyasi yolsuzluk!!!


ŞOK! ŞOK! ŞOK!
İsa Gök’den Şok İtiraf!!!

Bu bir siyasi skandal, bu bir siyasi yolsuzluk!!!

CHP Mersin Milletvekili İsa Gök anket sonuçlarını nasıl değiştirdiğini onca insan önünde itiraf etti.

Gök anket sonuçlarında oynama yaptığını “800 kişi üzerinde oynama yaptık, Özcan’ın adaylığını bizzat garantiledik” sözleri ile Özcanın’da bulunduğu bir ortamda partililere itiraf etti. CHP Mersin Milletvekili İsa Gök aralarında belediye başkanları ve belediye başkan aday adayları ile meclis üyeleri, muhtarlar ve partililerin bulunduğu kalabalık bir ortamda Macit Özcan’ın adaylığını garantilemek için İstanbul’a giderek anket sonuçlarına müdahale ettiklerini, 800 anket formunu iptal ettirdiğini “Özcan’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını böyle garantiledik” sözleri ile itiraf etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise Gök’ün bu itirafına itiraz etmeyerek sessiz kaldı.

Yoksulluk, yolsuzluklar ve usulsüzlüklerle mücadele edeceğiz, temiz siyaset için CHP sloganı ile seçimlere hazırlanan CHP Genel Başkan ve genel başkan yardımcılarının İsa Gök’ün bu itirafından sonraki tutumları merak konusu oldu. Demokratik bir yarış olan ve aylardır diğer aday adaylarının ilkeli bir duruşla demokratik bir mücadele verdiği aday adaylık sürecine ve temiz siyaset söylemlerine gölge düşüren Gök’ün bu itirafından sonra CHP Genel Merkezinin tutumu ne olacak?

Şimdi tüm gözler CHP Genel Merkezine çevrildi. Kamuoyu seçim öncesi ortaya çıkan bu siyasi skandal karşısında CHP Genel Merkezinin tavrını merak ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder